top of page

Ofte stilte spørsmål til bestyrinnen

Hvem passer Mysteriehuset for? 

 

Mysteriehuset passer perfekt for grupper på 2-8 personer som liker å være sammen om å løse mysterier og artige utfordringer. Det er 3 unike soverom med plass til totalt 8 personer. Glimrende for vennegjengen, familien, det kreative utdrikningslaget  eller teamet på jobben.   

 

Hvor vanskelig og hvor lang tid tar det å løse mysteriet?

Dere kan velge mellom to vanskelighetsgrader, gi beskjed hva dere ønsker ved booking. 

Det er lagt opp til at man også kan få tid til å sitte og kose seg inne eller ute på terrassen, kanskje gå ut for en matbit eller bestille takeaway og likevel få tid til å rusle rundt og utforske vakre Lillesand. 

 

Passer Mysteriehuset for barn?

 

Ja, men oppgavene og gåtene er nok såpass vanskelige at de passer best for barn fra 10-12 årsalderen ifølge med voksne. Noe kan nok også være litt skummelt, så samsoving anbefales.

 

Hva slags fasiliteter er det i huset?

 

Mysteriehuset må oppleves og det er derfor ikke greit å røpe for mye, MEN: 

3 særegne soverom ferdig oppredd; et rom med dobbeltseng 180X200, ett rom med familiekøye 120x210/90x210 og ett rom med familiekøye 120x200/90x200. Kjøleskap med drikke, vannkoker og oppvaskmaskin, bestikk og servise. Lillesands minste dusj og et toalett på deling for hele kohorten. Håndklær. Terrasse og oppholdsrom,  og ikke minst- et ukjent antall skjulte rom! Grandonkel Reinert hadde nok behov for litt fred fra Bestyrerinnen, og det er ikke sikkert at selv Reinert visste hvor mange værelser huset rommer…Trapp, men dessverre ikke heis.

 

Blir vi innelåst og må klare oppdraget på en bestemt tid?

 

Nei, dere har egen nøkkel og full anledning til å utforske Lillesands restauranter og vakre gater. Innsjekk etter kl.15 og utsjekk før kl.11 dagen etter. 

 

Er dette Norges eneste Mysteriehus?

 

Ja!!!  Mysteriehuset har tatt med seg elementer fra EscapeRoom, men historien er inspirert av virkelige hendelser på Agder. 

I Mysteriehuset er det ikke et heseblesende tidspress for å komme seg ut av et rom i løpet av en time, men man overnatter i huset og kan virkelig nyte opplevelsen sammen med ditt følge.

 

Er det mulighet for parkering?

Det er en offentlig parkeringsplass, Bankplassen, rett utenfor Mysteriehuset. Gratis parkering i to timer gjelder for hele Lillesand sentrum, men mellom klokka 16.00 og  08.00 er det ingen restriksjoner på tiden man kan stå parkert. 

bottom of page